Pagini

Faceți căutări pe acest blog

24 ianuarie 2016

No.10 White Oud-Agonist


No.10 White Oud a fost lansat in 2014 la Pitti Fragranze, la Florenta. Parfumul vine sa celebreze 10 ani de activitate a casei suedeze Agonist, dorindu-se a fi unul creativ si avangardist, care creeaza un oud alb, un oud conceptual, imaginar.

Inceputul parfumului este rece si curat, transparent, usor floral . In scurta vreme devine moale si cremos, mixand trandafirul cu mosc.Este si o nuanta usor lemnoasa aici, care ar putea sugera ideea de oud, dupa cum este si un miros indefinibil, sintetic. Toate reusesc sa urateasca trandafirul si sa-l faca aproape de nerecunoscut, murdar, usor lemnos si putin mentolat. Se simte si o urma de cypriol (papirus) si un strop de violeta. Toate intr-o stare de agonie prelungita. Desi parfumul nu este intens, il simt foarte greu si imbacsit. Estetic, parfumul imi pare total nereusit, nu ma atrage chiar deloc. De altfel, White Oud nu a prea reusit sa impresioneze pe nimeni, avand comentarii si recenzii in mare majoritate nefavorabile. Sincera sa fiu, nici macar parfumurile laudate ale acestei case nu mi-au placut, o gasesc total neatractiva.

Numele parfumului: No.10 White Oud
Casa: Agonist     
Concentratie: EDP
An de aparitie: 2014
Creator: 
Gen:  unisex
Descriere oficiala:
note de varf: ylang-ylang, lacramioara
note de mijloc: trandafir, violeta, patchouli,boabe de tonka
note finale: mosc, cypriol, ambra cenusie, oud
Flacon: vezi fotografia

Aprecieri personale
Intensitate: medie, siaj destul de redus
Persistenta: destul de longeviv
Evaluare : 5,50-6/10


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.