Pagini

Faceți căutări pe acest blog

25 ianuarie 2016

Lumiere Blanche-Olfactive Studio





Nu am gasit pana acum niciun parfum Olfactive Studio pe care sa mi-l doresc, drept pentru care am incetat de a mai proba parfumurile lui. Eu vreau sa ma parfumez, nu sa privesc fotografii si sa vad daca ele se potrivesc sau nu cu un parfum. Sunt deja intoxicata si insensibila la povesti care vor sa vanda bine niste parfumuri mediocre.  Daca un parfum are farmec si poezie, cred ca suntem cei mai multi dintre noi capabili sa le descoperim, nu avem nevoie de scenarii auxiliare, explicatii,  gogosi, povesti. Nu stiu cum se face, dar, cu cat parfumul este mai banal, cu atat este mai seducatoare povestea lui.

Lumiere Blanche nu reuseste sa ma uimeasca cu nimic. Are un inceput intepator, rece ca gheata si cu iz medicinal, de parca in loc de alcool de parfumerie ar fi folosit spirt medicinal. Textura lui este apoasa si transparenta. Peste vreo doua minute se indulceste si se incalzeste, capata o nuanta usor lactonica, mirosind in principal a migdala si anason. Poate si a nuca de cocos. Mirosul este foarte palid, trebuie sa stai cu nasul in piele si sa te concentrezi ca sa poti intelege ceva din parfum. Parfumul este foarte timid si chiar nu inteleg de ce as face un efort financiar ca sa cumpar un parfum care nu parfumeaza. Eu nu sunt o fana a parfumurilor opulente, dimpotriva, stiu sa apreciez un skin scent de calitate,  dar aici avem de-a face cu o apa chioara si cu multe vorbe de prisos care o descriu. Putinul miros pe care-l are nu ma atrage de niciun fel. Poate fi folosit oricand, oriunde, pe oameni si pe animale de companie, pe minori, adulti si senili caci, oricum, nu va simti nimeni ca esti parfumat. Si este EDP !!!!!

Numele parfumului: Lumiere Blanche
Casa: Olfactive Studio   
Concentratie: EDP
An de aparitie: 2012
Creator:  Sidonie Lancesseur
Gen: unisex
Descriere oficiala:
note de varf: cardmom, scortisoara, anason stelat
note de mijloc: iris, cashmeran, migdala
note finale: mosc, santal, cedru, boabe de tonka
Flacon: standardul casei

Aprecieri personale
Intensitate: foarte fragil, lipsit de siaj
Persistenta: in jur de 3 ore
Evaluare : 4/10


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.