Pagini

Faceți căutări pe acest blog

13 decembrie 2015

Les Eaux Arborantes/Succus-Les Liquides Imaginaires



Succus face parte din colectia Les Eau Arborantes, fiind un parfum nou, lansat in 2015. Citind notele parfumului, te astepti la un parfum complicat si dificil de purtat caci are foarte multe aromatice cu impact olfactiv mare. Parfumul nu este insa chiar atat de bogat cum te-ai astepta , fiind destul de bland. Partea de inceput imi pare cea mai frumoasa si mai vie. Sunt combinate citrice cu plante aromatice dintre care simt mai ales rozmarin, salvie si ienupar. Ulterior, in inima sa, parfumul devine predominant lemnos, mult mai bland si cu o textura foarte uleioasa. Ai zice ca este un parfum pe baza de ulei, nu de alcool. Acum este mai lenes si lipsit de contur, chiar confuz. Miroase a seva de arbore, ghimbir si salvie. Parca ar avea si un firicel de miros floral, dar imi este greu sa-l definesc. In timp, parfumul isi recapata conturul si miroase in principal a cedru, dar se simte si putina tamaie. Mie parfumul imi pare total masculin si ma indoiesc ca vor fi prea multe femei care sa-l poarte. Desi unii ii atribuie o longevitate de 10-12 ore, pe mine nu a tinut mai mult de 6 ore.

Numele parfumului: Les Eaux Arborantes/ Succus
Casa: Les liquides Imaginaires 
Concentratie: EDP
An de aparitie: 2015
Creator: Shyamala Maisondieu
Gen: unisex
Note oficiale: mandarina, grapefruit, rozmarin, ienupar, dafin, salvie, ghimbir, piper negru, orhidee, vetiver, ambra, note lemnoase, tamaie, mosc

Aprecieri personale
Intensitate: medie
Persistenta: in jur de 6 re
Flacon: vezi fotografia
Evaluare : 7/10 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.