Pagini

Faceți căutări pe acest blog

17 decembrie 2015

Larmes du Desert-Atelier des Ors



Larmes du Desert este al doilea parfum de la Atelier des Ors pe care-l incerc. Brandul este printre putinele nou aparute care chiar se preocupa de calitatea parfumului si care chiar face nisa. Particulele de aur din parfumuri nu m-au impresionat niciodata si le gasesc absolut inutile, deci n-as vrea sa credeti ca au marit nota parfumului.

Inceputul parfumului este divin, un fel de briza ozonata si balsamica, care amesteca tamaia cu chiparosul si lemnul de guaiac. Ii spun briza pentru ca este racoros si eteric. Ma simt, mirosindu-l, ca intr-o padure de rasinoase, tacuta, solemna si misterioasa. Este intunecat, dar foarte reconfortant psihic, un parfum de meditatie as zice. In aceasta faza este unisex, dar pe parcurs devine foarte lemnos si mult mai masculin. Urmeaza o faza, si ea foarte frumoasa, in care notele dominante sunt guaiacul si cedrul. Acum parfumul este foarte lemons, ai impresia ca mirosi seva usor amaruie a copacilor proaspat taiati care-si plang moartea. Mai exista si tamaie, usor citrica, intr-un plan indepartat. Partea finala este un fel de acord ambrat amestecat cu note lemnoase. Banuiesc ca aici s-au folosit niste fixativi de sinteza. E partea cea mai masculina a parfumului. Daca as fi barbat, cu siguranta as cumpara parfumul. Este scump, dar isi merita banii. Siaj are exact cat trebuie, iar de durat dureaza minim 12 ore.



Numele parfumului: Larmes du Desert
Casa: Atelier des Ors     
Concentratie: EDP
An de aparitie: 2015
Creator: Marie Salamagne
Gen: unisex
Descriere oficiala:
note de varf: tamaie, chiparos
note de mijloc: patchouli, guaiac, cedru
note finale: ambra, benzoin, note lemnoase
Flacon: vezi fotografia 

Aprecieri personale
Intensitate: peste medie, siaj frumos
Persistenta: peste 12 ore
Evaluare : 9,50/10


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.