Pagini

Faceți căutări pe acest blog

21 noiembrie 2015

Oud Prestige-Jacoglu


Jacoglu este un brand francez total necunoscut, care are un singur parfum-Oud Prestige-, semnat de Jacques Jacoglu, aflat la primul lui parfum.

Parfumul dateaza din 2013 cand piata nu era inca suprasaturata de parfumuri cu oud. Parfumul este placut si se adreseaza femeilor cu un oud ceva mai bland, fara nuante medicinale sau ascutite. Oudul se simte chiar din primul moment, fiind usor citric, citricele dispar repede si ramane oudul singur. Destul de tarziu apare o iasomie, dar este foarte greu de perceput caci este acoperita de agar. Spre final, parfumul se ambreaza. Parfumul nu este urat, dar nu pot sa zic ca se remarca prin creativitate. Se adreseaza femeilor care au reticente fata de oud, oferindu-le o fata mai prietenoasa a acestei esente lemnoase. Siajul parfumului nu este foarte, iar parfumul este destul de discret. Dureaza destul de mult, mai ales ca i se adauga rasini la final.

Numele parfumului: Oud Prestige
Casa: Jacoglu      
Concentratie: EDP
An de aparitie: 2013
Creator: Jacques Jacoglu

Gen:  feminin
Descriere oficiala:
note de varf: lamaie, grapfruit, coacaza
note de mijloc: oud, frezie, iasomie
note finale: benzoin, mosc, ambra


Aprecieri personale
Intensitate: medie, cu siaj destul de redus
Persistenta: longeviv
Flacon: vezi fotografia
Evaluare : 7/10


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.