Pagini

Faceți căutări pe acest blog

12 iulie 2015

Polaire-Yardley


Parfumul Polaire (nu stiu de ce se numeste asa, are un nume care nu are nicio legatura cu parfumul) are o prezentare destul de saracacioasa si neatractiva. Flaconul ar fi cum ar fi, dar busonul este mult prea mare in comparatie cu recipientul si este dintr-un plastic ieftin, drept urmare nu prea te indeamna la utilizare.
Parfumul costa doar vreo 90 de lei si, desigur, nu te astepti sa fie cel mai bun parfum din lume. Judecand dupa note, ar fi trebuit sa-mi placa, dar ma plictiseste de moarte, n-are nerv si il percep a fi cam chimic.Inceputul parfumului nu ar fi rau. E un bobocel de trandafir, usor fructat (o para) si amestecat cu piper roz. Are aer, este transparent si optimist. In 5 minute, dupa un inceput destul de exploziv, se transforma intr-un parfum moale, bland, destul de dulce si caldut, cu un trandafir care se vrea romantic, dar care este cam lesinat, in rol de vedeta. Parfumul nu bate mai mult de 5 cm distanta de piele, avand acelasi efect parfumant ca si o lotiune de corp. Are chiar si o textura usor cremoasa. E greu de crezut ca ar putea fi perceput de cineva din jur caci eu insami nu-l simt. Notele finale sunt usor ambrate. Nu stiu, dar , desi nu pot sa zic ca este un parfum prost, mie nu-mi produce nicio bucurie purtarea lui, e genul de parfum pe care il accepti si il porti doar daca ti se face cadou. Poate toamna l-ar avataja, nu-mi pare un parfum de anotimp cald.

Numele parfumului: Polaire
Casa: Yardley     
Concentratie: EDT
An de aparitie: 2013
Creator:  Juliette Karagueuzoglu
Gen:  feminin
Descriere oficiala:
note de varf: para, frezie
note de mijloc: trandafir, piper roz,ghimbir
note finale: ambra, patchouli, rasini

Aprecieri personale
Intensitate: discret, fara siaj
Persistenta: 2 ore
Flacon: vezi fotografia
Evaluare : 5,50-6/10


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.