Pagini

Faceți căutări pe acest blog

6 iulie 2015

Plus Plus Feminine-Diesel


Plus Plus Feminine este un parfum usor ciudat (in 1997, cand a aparut, cred ca era si mai bizar decat acum), care are, insa, calitatea ca poseda o personalitate distincta.
Nu tine sa ne cucereasca cu notele de varf, incepand foarte bland si domol cu un miros fructat, moale, dulce-amarui, dominat de o coaja de citrica. Urmeaza o faza laptoasa in care miroase a nuca de cocos, cu o atingere discreta de frunza de smochin. E slab conturat, nitel murdar, lipsit total de siaj. Magnolia are in secundar un miros murdar si cred ca de la ea i se trage. Are textura unui lapte de corp si este clar un skin scent. Din numeroasele note consemnate de Fragrantica, ca altundeva nu prea sunt de gasit, ma refer la fructe si flori, eu descopar foarte putine in parfum desi il testez a doua oara. Are si o discreta nota verde in notele de mijloc, posibil ca verdeata sa i se datoreze frunzei de smochin, nota care nici macar nu este listata. Nota imi aminteste vag de Phylosikos de la Dyptique. Chiar este posibil ca acest parfum sa-l fi inspirat caci a aparut cu un an inainte, in 1996. De sub frunza de smochin razbate un miros slab floral, poate o iasomie. Parfumul este inert, unica schimbare fiind aceea ca se mai indulceste. Spre final se simte putin iris. Dupa mine, este un parfum de zi, pentru anotimp cald, purtabil, dar foarte discret si plictisitor.

Numele parfumului: Plus Plus Feminine
Casa: Diesel        
Concentratie: EDT
An de aparitie: 1997
Creator: 
Gen:  feminine
Descriere oficiala: a se vedea lista de note de pe fragrantica.com si de pe perfumeintelligence.co.uk . Cele doua surse dau note foarte diferite.

Aprecieri personale
Intensitate: foarte discret, cu siaj foarte redus
Persistenta: 3-4 ore
Flacon: vezi fotografia
Evaluare : 6,50/10


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.