Pagini

Faceți căutări pe acest blog

5 iulie 2015

Meow-Katy Perry


Am cam ajuns la fundul sacului cu esantioane, pana acum le-am ales, acum le culeg. Asa se face ca, vreau nu vreau, miros un parfum de vedeta : Meow de la Katy Perry.
Flaconul in forma de pisicuta roz spune cam totul despre parfum. Deja suntem obisnuiti cu ideea ca un parfum de vedeta nu poate fi grozav, asa ca asteptarile sunt minime. Parfumul nici nu ma mai mira, dar ma intriga comentariile pozitive la parfum. Daca ar fi scrise de fetite, de adolescente, as intelege ca asta este gustul la o varsta frageda, dar am citit comentarii facute de femei serioase care scriau ca ar fi fermecator. O minima cultura olfactiva, zic eu, ar trebui sa-ti puna frau la verb in cazul acestui parfum care, dupa unii, are un singur cusur : nu este longeviv. O recenzie intr-un spatiu public presupune oarece responsabilitate caci te citeste lumea si sunt multi care cumpara dupa recenzii, fara a proba parfumul pentru ca nu au unde. Acest parfum are o groaza de bife la "imi place" sau "il iubesc". Daca ar fi sa fiu indulgenta, as spune despre el ca este copilaros si inocent, bun pentru o fetita care are intre 6 si 10 ani. Parfumul este un gurmand foarte dulce  si lipicios, de-a  dreptul dezagreabil, facut din ingrediente de toata jena. Incepe cu o nota lactonica mixata cu o para artificiala si vanilie. Miroase ca un fel de desert, poate o crema de vanilie, ceva cu lapte in orice caz. Singura floare pe care o percep este neroli care incearca sa rosteasca ceva, da din maini ca inecatii, dar este acoperita de prajiturica cu crema de vanilie. Prajiturica isi vede de ale ei, miroase de trazneste. Vanilia zici ca este esenta de vanilia butter pentru prajituri. Odioasa. In rest nimic ! Macar de ar fi gustos desertul asta, dar nu este. Nota asta gurmanda apare in multe parfumuri, dar mai e combinata cu una, alta. Aici este doar ea, de la inceput si pana la sfarsit. Eu cred ca un parinte responsabil nu si-ar parfuma nici macar prescolarul cu licoarea asta. Sunt parfumuri speciale pentru copii, fara alcool, dragute, cu mere, cu zmeura, cu musetel. Concluzie : un nu hotarat !!!

Numele parfumului: Meow
Casa: Katy Perry 
Concentratie: EDP
An de aparitie: 2011
Creator: 
Gen: feminin
Descriere oficiala:
note de varf: iasomie, gardenie, mandarina, para
note de mijloc: neroli, caprifoi, lacramioara
note finale: mosc, ambra, vanilie, santal

Aprecieri personale
Intensitate: dens, dar nu opulent, siaj redus
Persistenta:
Flacon: in forma de pisicuta, de culoare roz-movulie
Evaluare :  0/10


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.