Pagini

Faceți căutări pe acest blog

12 iunie 2015

Soleil de Capri-Montale



Soleil de Capri este un parfum total atipic pentru casa Montale, este un fel de hibrid intre un miros european si o textura araba. Miciurin ar fi fost invidios daca ar fi dat cu nasul in aceasta combinatie, s-ar fi lasat de botanica si s-ar fi apucat de parfumerie. Cu alte cuvinte : Miciurin a altoit visinul cu dovleac, sperand sa obtina o visina cat un dovleac, dar -ghinion !- i-a iesit un dovleac cat o visina.
Parfumul este la inceput apos si cu miros de grapefruit, ulterior grapefruit-ul asta se indulceste si vine peste el un miros de Light Blue de la  Dolce&Gabbana, devenind un fel de floral acvatic, cu oarece note verzi. Numai ca nu este transparent caci are o textura grea, uleioasa in care colcaie iso E super si moscuri. Combinatia este un fiasco total, un parfum acvatic, murdar si lipicios. Este cel mai prost Montale mirosit pana in prezent. Pentru mine este clar ca autorul acestui parfum stapaneste principiile si materiile prime ale parfumeriei arabe, dar, imediat ce incearca sa iasa din peisajul olfactiv arab si din sterotipiile modului sau de lucru, o da in bara.

Numele parfumului: Soleil de Capri
Casa: Montale     
Concentratie: EDP
An de aparitie: 
Creator:  Pierre Montale
Gen:  unisex
Descriere oficiala:
note de varf: grapefruit, kumquat, citrice
note de mijloc: flori albe
note finale: mosc, condimente

Aprecieri personale
Intensitate: medie
Persistenta: in jur de 4-5 ore
Flacon: standardul casei
Evaluare :  3/10 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.