Pagini

Faceți căutări pe acest blog

12 iunie 2015

Mure et Musc-L'Artisan Parfumeur



Mure et Musc are comentarii tare derutante, fapt pentru care demult doream sa-l miros (multumesc, Amira, pentru esantion !). Mie imi plac parfumurile lejere, proaspete si, teoretic, ar fi trebuit sa-mi placa parfumul. Din pacate, m-a dezamagit total si nu cred ca este un parfum demn de a fi incadrat in categoria nisa.
Nu mai spun ca pretul lui este foarte mare raportat la ceea ce ofera. Incepe binisor, destul de ascutit desi este dulceag, cu un miros proaspat in care accentul este pus pe busuioc care este sinergic combinat cu citrice. Chiar imi place combinatia de mandarina cu busuioc. Parfumul este, insa, foarte apos si parca e facut cu economie de substanta parfumata. Dupa 10-15 minute, parfumul isi pierde nurii. Apar niste note fructate care ar aduce cu fructele de padure, dar nu neaparat cu murele. Sa nu va imaginati ceva suculent ca nu e cazul. Parfumul e uscat si murdarit de ceva. Are si un iz foarte sintetic si aduce putin in faza asta cu Amethyste de la Lalique, dar e mai slabut decat el. Apoi am intrat in ceata, nu mai simt nimic. Lumea simte mosc,dar eu nu simt decat ceva moale si murdarel, parca ar fi miros de transpiratie. Sta execrabil si la intensitate si la siaj si la persistenta. Calitati estetice nu are, asa ca nota lui nu este de trecere. Sunt comentarii care-l gasesc un parfum impecabil. Desigur ca amuza sa le citesc.

Numele parfumului: Mure et Musc
Casa: L’Artisan Parfumeur      
Concentratie: EDT
An de aparitie: 1978
Creator:  Jean Francois Laporte
Gen:  unisex
Descriere oficiala:
note de varf: lamaie Amalfi, portocala, mandarina, busuioc
note de mijloc: mure, fructe rosii de padure
note finale: mosc, muschi de stejar

Aprecieri personale
Intensitate: discret, fara siaj
Persistenta: 1 ora
Flacon: standardul casei
Evaluare : 3/10  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.