Pagini

Faceți căutări pe acest blog

14 iunie 2015

Kashnoir-Laboratorio Olfattivo



Laboratorio Olfattivo are trei prfumuri remarcabile care, desi semnate de parfumieri diferiti, se invart toate in zona orientalului balsmic : Alkemi. Alambar si Kashnoir.
Ele exploreaza sinergiile rasinilor si sunt dominate de acorduri ambrate. Nu stiu care este cel mai bun dintre cele trei, n-am o ierarhie a lor caci nu le-am probat niciodata in pralel, dar sunt frumoase toate.
Kashnoir are o piramida olfactiva destul de ciudata. Parfumierul s-a concentrat pe notele de final care acopera 80% din parfum. Notele de varf sunt masculine, dar dulci, combinand un strop de lavanda, cu citrice. Eu simt inca din deschidere benzoinul usor vanilat,  care acopera si partea de mijloc a parfumului. In notele de mijloc trandafirul este foarte discret, dar superb in impletirea lui cu benzoinul. Flori deportocal nu simt, insusi trandafirul fiind efemer in parfum. In momentul in care intra in combinatie heliotropul si patchouli, parfumul , pana atunci destul de bland, devine foarte dens, formand cu rasinile o combinatie de-a dreptul narcotica care nu este tocmai usor de purtat. Eu cred ca parfumul are si labdanum. Nu cred ca as putea purta parfumul nici macar pe ger caci ma duce in pragul accidentului cerebral. Imi pare ca, totusi, este o supradoza de substanta parfumata. Poate un barbat l-ar putea purta cu mai multa usurinta desi este cam dulce. Parfumul are siaj bunicel si este longeviv. Cred ca, daca ar fi aleg unul dintre cele trei parfumuri, Alkemi ar putea fi optiunea mea caci este mai comod  la purtare.

Numele parfumului: Kashnoir
Casa: Laboratorio Olfattivo     
Concentratie: EDP
An de aparitie: 2013
Creator:  Cecile Zarokian
Gen:  unisex
Descriere oficiala:
note de varf: lamaie, bergamota, lavanda
note de mijloc: coriandru,trandafir, floare de portocal
note finale: patchouli,vanilie, heliotrop, benzoin

Aprecieri personale
Intensitate: nu atat opulent cat dens, cu siaj decent
Persistenta: longeviv
Flacon: standardul casei
Evaluare : 8/10 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.