Pagini

Faceți căutări pe acest blog

25 iunie 2015

Iris-Odori



Cei care iubesc irisul si parfumurile dulci trebuie sa incerce parfumul lui Enzo Galardi. Este un iris dulce, dar transparent, foarte feminin (desi parfumul e catalogat la parfumuri unisex) cu o puternica tenta gurmanda de la vanilie,  un  iris florentin de cea mai buna calitate, cu nuante de violeta si heliotrop, ba chiar si de ciocolata. Nu-mi pare prafos desi te duce cu gandul la pudra, la inceput este chiar putin umed. Ai impresia purtandu-l ca esti intr-o ceata frumos mirositoare. Cred ca cei care il plac pe Teint de Neige, dar nu prea pot sa-l poarte, ar putea gasi acest parfum mai prietenos si mai contemporan.
Din pacate, pentru mine este prea dulce, dar nu pot sa-i neg frumusetea. Parca iti  da si  o stare de fericire, cred ca stimuleaza secretia de serotonina. Are si minusuri. Dupa circa o ora devine foarte moale (cred ca are mosc mult desi nu apare in note) si discret, dar il salveaza la final ambra.

Numele parfumului: Iris
Casa: Odori        
Concentratie: EDP
An de aparitie: 2008
Creator:  Enzo Galardi
Gen: unisex ( ?), eu zic ca este feminin
Descriere oficiala: anason, heliotrop, ylang-ylang, iris, ambra, vanilie

Aprecieri personale
Intensitate: medie, cusiaj decent
Persistenta: in jur de 4
Flacon: standardul casei, din pacate un flacon foarte greu si urat datorita ramei care-l incadreaza
Evaluare : 8 /10  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.