Pagini

Faceți căutări pe acest blog

21 iunie 2015

Attar de Roses-Keiko Mecheri




Sunt foarte multe feluri de trandafiri si in natura si in parfumerie.In cazul de fata ni se ofera un trandafir gurmand  venit din patria lui rose damascena, de la Shiraz, oras al poeziei, gradinilor si cilimurilor.
Este un trandafir mieros, aproape comestibil, dens, cu o nuanta de fructe de padure. Legata la ochi si cu el la nas, l-as asocia cu un serbet de trandafiri. La inceput este inocent si romantic, ulterior capata nuante ambrate care-i dau si o aura de senzualitate casta. Acordul ambrat are, cu siguranta, si putina vanilie. Parfumul este dulce si foarte putin urban, drept pentru care este greu sa-ti imaginezi situatia concreta in care l-ai putea purta si cu care s-ar potrivi.  Are, neaparat, nevoie de un decor romantic. Poate fi un parfum de mireasa, un parfum de cina romantica, un parfum de interior, un parfum de visuri frumoase. Cred ca are si o limita superioara de varsta peste care este cam riscant sa treci caci risti sa dai in ridicol. Nu e genul meu de parfum, asta este clar, dar sunt sigura a isi va gasi multi admiratori. Nu poate fi asociat decat cu doua culori : roz si alb, dar un roz delicat, nu unul tipator.



Numele parfumului: Attar de Roses
Casa: Keiko Mecheri     
Concentratie: EDP
An de aparitie: 2010
Creator: 
Gen:  feminin
Descriere oficiala: iasomie, ambra, trandafir, piele, note lemnoase

Aprecieri personale
Intensitate: medie, cu siaj discret
Persistenta: in jur de 4-5 ore
Flacon: standardul casei, vezi fotografia
Evaluare : 8/10  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.