Pagini

Faceți căutări pe acest blog

20 iunie 2015

Agent Provocateur-Fatale




Fatale merge pe cai deja umblate si batatorite si ma indoiesc ca va fi preferat concurentelor ei, La Vie est Belle si Flowerbomb. El este croit dupa gustul momentului, fiind un parfum foarte comercial.
Este moale si dulce, imbinand in notele de inceput piperul roz cu un miros generic floral si cu o nota gurmanda. Eu nu stiu cum lumea simte in nota asta ciocolata, cred ca  este influentata de notele oficiale, dar mirosul nu este de ciocolata. Nota este untoasa si usor lactonica, cu o urma de vanilina. Parfumul este asemanat cu La Vie est Belle. Sunt vagi asemanari, dar La vie este Belle este mai jucaus, are un siaj de exceptie si are mult mai multa prospetime. Fatale este lenes, lipsit de nerv, un sirop dulce care, in fapt, nu miroase a nimic din lumea reala, fiind un gurmand abstract care se joaca cu niste substante ieftine de sinteza. Nu-l gasesc nici fermecator, nici sexy (cum este adesea definit). Sexy este doar fotografia care-i face reclama, cu o duduie (Monica Cruz, dansatoare) imbracata doar in curele negre si cu lanturi in dotare. Textura lui grasa de la mosc chiar imi provoaca sila. De dulceata nici nu mai vorbesc. Macar de ar mirosi a ceva…macar a vanilie. Parca e un cuptor incins in care se face un desert. Finalul finalului este, har Domnului, mai aerisit si chiar are un usor miros de cacao. Dar drumul pana la el este lung si anevoios. Ma intreb cum o fi mirosind Fatale Pink si ce nevoie mai era si de el caci este roz destul si asta. Dar, probabil, se poate si mai roz. Nu mai comentez cui cred eu ca i s-ar adresa parfumul caci reclama spune tot .


   
Numele parfumului: Fatale
Casa: Agent Provocateur         
Concentratie: EDP
An de aparitie: 2014
Creator:  Jean- Marc Chaillan
Gen:  feminin
Descriere oficiala:
note de varf: piper roz, coacaza, mango
note de mijloc: gardenie, iris, patchouli
note finale: mosc, orhidee,ciocolata, labdanum.

Aprecieri personale
Intensitate: medie, siaj redus
Persistenta: 4-5 ore
Flacon: vezi fotografia
Evaluare :  5/10 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.