Pagini

Faceți căutări pe acest blog

8 mai 2015

In the Mood for Love Pure-Gianfranco Ferre




Privindu-i flaconul, citindu-i numele si notele, am avut alte asteptari de la parfum. Speram sa gasesc un parfum inocent si romantic, transparent si gratios, dar am gasit cu totul altceva.
Parfumul are un debut foarte dens, de un dulce ascutit, isteric as spune, amestecand fructe cu note verzi. Predomina marul, dar se simte si piersica. Credeam ca e greu sa faci un parfum fructat greu, dar iata ca se poate. In chip clar , parfumul are o supradoza de note verzi si , mai ales, de mar. Marul este destul de longeviv, simtindu-se bine si in inima parfumului care este florala, compusa din trandafir si iasomie, ambele realizate din produse de sinteza. Parfumul este mult prea greu. Nici macar florile de cires nu reusesc sa-i dea transparenta si gratie caci sunt dulci precum zaharul. Este un parfum roz, asta e clar, dar de un roz urat si violent. Mirosindu-l, simt cam aceeasi emotie pe care ar avea-o un pictor pus sa faca o natura moarta dupa o glastra cu flori artificiale. De ocolit sau chiar de fugit !

Numele parfumului: In the Mood for Love Pure
Casa: Gianfranco Ferre  
Concentratie: EDT
An de aparitie: 2010
Creator: 
Gen:  feminin
Descriere oficiala:
note de varf: bergamota, piersica, para, mar, vita de vie
note de mijloc: trandafir, iasomie, flori de cires, crin
note finale: note lemnoase, cedru, mosc

Aprecieri personale
Intensitate: medie
Persistenta: in jur de 3 ore
Flacon: vezi fotografia
Evaluare : 3/10 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.