Pagini

Faceți căutări pe acest blog

18 aprilie 2015

The Vert EDT-Yves Rocher



Dupa o apa de Colonia cu acelasi nume in seria Fraicheur Vegetale, de curand Yves Rocher a lansat si o apa de toaleta in seria Un Matin au Jardin. Cum era si de asteptat, este o apa de toaleta minimalista pe care o poti purta pe canicula, in excursii, cand faci sport.
Inceputul este revigorant si chiar miroase a ceai verde, cu mult tanin, amestecat cu coaja de citrice. Imi pare ca are si niste note verzi, usor buruienoase. Dupa 5-10 minute, parfumul devine foarte cuminte si delicat. E genul de parfum in care tre sa faci baita si care trebuie ajutat cu lotiunea aferenta ca sa aiba mai multa consistenta. Avand un miros curat, imi place sa-l folosec in casa, dupa dus. Desigur ca nu fac economie caci este foarte ieftin. Cred ca isi merita banii, nu ma simt jupuita, mai ales ca Yves Rocher iti ofera multiple posibilitati sa-l cumperi mult mai ieftin de 60 de lei. Siaj nu prea are si nici nu este longeviv.

Numele parfumului: The Vert
Casa: Yves Rocher
Concentratie: EDT
An de aparitie: 2015
Creator: 
Gen:  unisex
Descriere oficiala: ceai verde, citrice


Aprecieri personale
Intensitate: fragil, cu siaj foarte redus
Persistenta: in jur de 3 ore
Flacon: flaconul standard al seriei Un Matin au Jardin

Evaluare : 6/10  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.