Pagini

Faceți căutări pe acest blog

20 aprilie 2015

Songeries-Galimard



Mirosindu-l, din primul moment, ai sentimentul de deja vu. Parfumul este asemanator si cu Miss Dior Cherry si cu La Vie est Belle. Greu de spus cu care seamana mai mult caci nu am avut la indemana niciunul din cele doua parfumuri ca sa pot face testari in paralel. Oricum, ati prins ideea, nu este foarte original.
Inceputul parfumului este foarte citric, dens, dulce-amarui. In 2-3 minute devine un parfum floral, usor fructat si dulce. Florile sunt forte bine mixate si greu de simtit individual, mai ales ca parfumul foloseste note de sinteza. Desi nu este listata, exista si o nota vanilata in parfum. Pentru gustul meu este cam dulce si putin lipicios.Parfumul are dispersie bunicica, adica il simti foarte bine fara sa-ti bagi nasucul in piele.Este foarte feminin si are un aer tipic frantuzesc. Este foarte liniar si memorabil, potrivit pentru un parfum semnatura. Pe mine, sincer, ma plictiseste. In Romania nu este foarte ieftin ca sa optezi pentru el, dar, cumparat direct de la producator (unde exista in varianta parfum, EDP si EDT, EDT chiar la litru), s-ar putea sa fie o varianta mai ieftina decat Miss Dior Cherry.

Numele parfumului: Songeries
Casa: Galimard   
Concentratie: EDP
An de aparitie: 2011
Creator: 
Gen: feminin
Descriere oficiala:
note de varf: muguri de coacaz, bergamota, mandarina
note de mijloc: iasomie, lotus, trandafir, lacramioara
note finale: mosc, muschi de stejar

Aprecieri personale
Intensitate: medie, siaj bunicel
Persistenta: longeviv
Flacon: vezi fotografia
Evaluare : 6,50/10  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.