Pagini

Faceți căutări pe acest blog

5 aprilie 2015

Ô Intense/vintage-Lancome


E ciudat cum treci uneori pe langa parfumuri fara sa le bagi in seama. Pe Ô de la Lancome il tin minte, dar  Ô Intense nici n-am stiut ca ar fi existat. Flaconul prfumului este de o eleganta rara, ca o bijuterie.
Parfumul nu as zice ca se incadreaza in idealul meu de frumusete olfactiva, dar nu pot sa zic nici ca ar fi urat. Este un chypre floral cu foarte mult muschi de stejar, atat de mult incat ii da parfumului un miros usor animalic. Din partea de inceput nu simt decat niste zambila si note fructate, posibil o piersica.Piersica nu mi-a placut niciodata in parfumuri. Partea florala, desi teoretic  are multe flori cu personalitate bine conturata,  nu-mi pare prea apetisanta. Este un buchet floral dulce, tern si moale. In afara de ylang-ylang, nu prea simt nicio floare. Sau simt flori care nu prea au miros. Uneori am impresia ca simt un miros piperat de lalea, alteori miros mieros de galbenele. Nu stiu, dar este un floral prea cuminte si greu memorabil, vetust, care nu te surprinde cu nimic. Sters si fara zvac ! Nu cred ca, purtandu- l, te-ar intreba cineva vreodata ce parfum folosesti. Nu stiu, dar imi pare si cam fara anotimp, dar purtabil si ziua si seara. Cred ca a murit de moarte buna, pur si simplu a trecut vremea lui.

Numele parfumului:  Ô Intense
Casa: Lancome   
Concentratie: EDP
An de aparitie: 1986
Creator: 
Gen:  feminin
Descriere oficiala:
note de varf: bergamota, note verzi, galbanum, caisa, piersica, zambila
note de mijloc: garoafa, iasomie, ylang-ylang, tuberoza, iris, trandfir, lacramioara
note finale: mosc, muschi de stejar, cedru, ambra, boabe de tonka

Aprecieri personale
Intensitate: medie, siaj destul de redus
Persistenta: destul de longeviv
Flacon: vezi fotografia
Evaluare : 7/10 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.