Pagini

Faceți căutări pe acest blog

7 martie 2015

Tilda Swinton Like This-Etat libre d’Orange




Parfumul poarta numele unei actrite britanice. Nu stiu in ce masura i se potriveste, dar parfumul  este unul dintre cele mai creative si interesante mirosite in ultimul timp, iar purtarea lui imi pare un regal. Recenziile citite pe Fragrantica, in majoritatea lor, nu imi par a avea vreo legatura cu parfumul. Parfumul are intre note una foarte rara, dovleacul, care pare a fi impresionat pe multa lume caci s-a fabulat mult pe marginea ei, ajungandu-se la placinte cu dovleac si la descrierea parfumului ca un gurmand.
Nu este niciun gurmand, este un floral cu miros de make-up. Inceputul este interesant si te ia prin surprindere caci e greu sa spui a ce miroase. Nu incercati sa va imaginati parfumul dupa notele listate oficial caci este inutil. Este cremos si mie imi miroase ca o geanta de piele in care au stat rujuri, creme, farduri, parfumuri. Miroase putin a imortela sau frunza de violeta, miroase si a fructe , as zice a zmeura, dar ea nu este listata, este si un vag miros floral, as fi crezut ca are o violeta, dar nu este listata. Apoi evolueza spre un miros floral foarte feminin, un miros usor animalic, de piele calda de femeie pomadata. Dupa mine, este un parfum de boudoir si de intimitate in primul rand. Mirosul floral imi seamana mai mult a liliac amestecat cu garoafa de gradina decat a heliotrop. Miroase extraordinar de placut si de prietenos, parca e facut pentru tine, parca e parte din tine. In partea lui florala are ceva din spiritul lui Champs Elysees de la Guerlain. Offf, m-a inebunit total si am spus ca nu mai cumpar parfumuri. Imi pare un parfum de primavara timpurie sau toamna tarzie, caldut, bland, fara stridente  si foarte decorativ. Imbraca frumos o femeie.



Numele parfumului: Tilda Swinton Like This
Casa: Etat Libre d’Orange     
Concentratie: EDP
An de aparitie: 
Creator:  Mathilde Bijaoui
Gen:  feminin
Descriere oficiala: vetiver, mosc, imortela, neroli, ghimbir, mandarina, heliotrop, trandafir, dovleac

Aprecieri personale
Intensitate: medie
Persistenta: longeviv
Flacon: standardul casei,vezi fotografia
Evaluare : 9/10 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.