Pagini

Faceți căutări pe acest blog

15 martie 2015

Intoxicated- By Kilian



Intoxicated  ma intriga. Nu stiu daca miroase ca si A Men de la Thierry Mugler, asa cum se afirma pe Fragrantica, dar ma cam indoiesc ca sunt atat de asemanatoare.
Mi se pare ca este  un parfum finut, foarte bun, desi este mult prea dulce pentru gustul meu. Problema spinoasa pentru mine o constituie notele acestui parfum, note care sunt repetate la nesfarsit de toti cei care l-au recenzat. Cu exceptia cardamomului, eu nu regasesc in parfum niciuna dintre notele din lista oficiala. Sunt mare bautoare de cafea, dar eu nu simt nici macar o vaga urma de cafea in acest parfum, ori se vorbeste despre ea ca si cum ar fi o nota evidenta, usor de depistat. Nici macar scortisoara nu simt. Pentru mine parfumul incepe foarte dulce, dar un dulce placut, cu miros pregnant de cardamom. Peste cardamom se aseaza un ienupar sau o alta conifera care-i da parfumului un aer balsamic. In parfum exista in chip evident si tamaie care nu e listata si nici pomenita de cei care l-au recenzat. E chiar o tamaie foarte frumoasa. Sunt si alte esente lemnoase, probabil un cedru si un santal de sinteza. Cu siguranta sunt si niste condimente in doze foarte mici, care-i dau un miros usor picant. Parfumul este un fel de oriental situat la limita dintre balsamic si lemnos. Are o consistenta  comparabila cu o vata de zahar pe bat, dulce si aromatizata cu parcimonie, la inceput, ulterior transformandu-se intr-un parfum lemnos, cald , bland si prietenos. Imi place parfumul, dar are note prea masculine. Barbatii care iubesc parfumurile dulci, il pot incerca. Oricum este un dulce pufos, usor lactonic, nu unul care sa te arunce  in hiperglicemie. Parfumul este longeviv, dar are o proiectie destul de redusa.

Numele parfumului: Intoxicated
Casa: By Kilian  
Concentratie: EDP
An de aparitie: 2014
Creator:  Calice Becker
Gen:  unisex
Descriere oficiala: cardamom, nucsoara, scortisoara, cafea

Aprecieri personale
Intensitate: medie
Persistenta: 7-8 ore
Flacon: standardul casei, vezi fotografia

Evaluare :  8/10

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.