Pagini

Faceți căutări pe acest blog

5 martie 2015

Eau de Rose-Diptyque




Eau de Rose, fara a fi un parfum cu mari virtuti creative, iti ofera exact ceea ce iti promite: un parfum soliflor dedicat trandafirului.
Incepe cu un bobocel de trandafir, usor citric, usor fructat si foarte romantic. Parfumul este transparent si usor  precum un voal din matase. Pare un trandafir centifolia,gratios si tineresc, foarte tonic in simplitatea lui. Este dulce, dar usor acidulat si acrisor de la combinarea lui cu geranium. Iasomie o fi fiind, dar eu nu o simt absolut deloc. In timp, trandafirul se maturizeaza, devine mieros si iti aduce aminte de o dulceata de trandafiri. Mirosul este si usor sapunos, dar pe mine nu ma deranjeaza nuanta asta. Dulceata sporita ma cam sperie si sper din tot sufletul sa nu sara calul.  Dar nu-l sare. Parfumul este foarte liniar si probabil ca multe dintre iubitoarele trandafirilor si l-ar putea face parfum semnatura. Imi pare o redare realistica a trandafirului, iar calitatile parfumului se datoreaza in mare masura materiilor prime de buna calitate utilizate. Este foarte usor de purtat ca parfum de zi. L-as incadra la parfumuri optimiste. Din alea care-ti infuzeaza energie. E minunat in primavara,  asta cred ca e anotimpul lui, dar merge si vara.

Numele parfumului: Eau de Rose
Casa: Diptyque  
Concentratie: EDT
An de aparitie: 2012
Creator: 
Gen:  feminin
Descriere oficiala:
note de varf: bergmota, coacaza, litchi
note de mijloc: iasomie, trandafir, geranium
note finale: mosc, cedru, miere
Flacon: standardul casei, vezi fotografia

Aprecieri personale
Intensitate: medie, cu siaj bunicel
Persistenta: in jur de 4 ore
Evaluare :  7,50/10


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.