Pagini

Faceți căutări pe acest blog

6 martie 2015

Blu Mediterraneo Ginepro di Sardegna-Acqua di Parma



Am vrut sa probez acest parfum inca de la aparitia lui caci imi place foarte mult ienuparul si ma intalnesc foarte rar cu el in parfumurile feminine. Desi descrierea oficiala promite un unisex, parfumul este total masculin.
 Totusi nu exclud purtarea lui de catre o femeie caci toti avem gusturi bizare si stiluri diferite. Parfumul este ca un vant caldut si uscat de primavara , un fel de boare dulce, dar proaspata . In esenta lui este un aromatic lemnos cu accente pe ienupar si salvie. Poate ca este cam dulce pentru un barbat, dar este un parfum rafinat si bland, foarte prietenos si cu purtatorul si cu cei din jur. Ma asteptam sa aiba note mai naturale, dar e creat  din note de sinteza. Totusi este un parfum placut, nu miroase el ca un parfum de nisa, dar este mult mai subtil decat parfumurile masculine mainstream actuale care sunt croite toate dupa acelasi tipic si cam cu aceleasi note de sinteza plictisitoare. Imi place ca, desi este un parfum proaspat, nu are niciun fel de agresivitate olfactiva, dimpotriva are o blandete rara. Il vad purtat ca un parfum de zi, de un barbat matur , discret,  la tinute de o eleganta lejera.

Numele parfumului: Blu Mediterraneo Ginepro di Sardegna
Casa: Acqua di Parma  
Concentratie: EDT
An de aparitie: 2014
Creator: 
Gen:  unisex
Descriere oficiala:
note de varf: bergamota, ienupar, piper, condimente
note de mijloc: salvie, chiparos
note finale: cedru

Aprecieri personale
Intensitate: medie, siaj decent
Persistenta: peste 8 ore
Flacon: standardul colectiei, vezi fotografia

Evaluare : 7,50/10  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.