Pagini

Faceți căutări pe acest blog

22 februarie 2015

Patchouli Intense-Molinard




Casa Molinard nu a reusit sa ma uimeasca cu prea multe parfumuri. Exceptie facand Habanita care, ne place sau nu ne place, este un parfum care a intrat in istoria parfumeriei, doar Nirmala mi-a mai placut.
Imi era si groaza sa probez parfumul, gandindu-ma ca iar dau peste un patchouli aspru si camforat, din cel care imi zgaltaie creierii si imi desfunda caile respiratorii. Dar- surpriza- am descoperit un parchouli foarte prietenos, admirabil combinat cu coaja de portocala si flori de portocal. Este usor camforat, cat sa raceasca dogoarea florilor de portocal, dar e de un dulce savuros, aproape gurmand , cu un vag iz de ciocolata amaruie. Pe parcurs, din pacate, se diminueaza intensitatea florilor de portocal si patchouli isi elibereaza nestanjenit mirosul camforat, fara a fi, insa, foarte dur. Dureaza in starea asta, cam plictisitoare, o vesnicie, incetand sa mai fie interesant pentru mine. Judecand dupa notele aproape identice, banuiesc ca trebuie sa fie destul de asemanator cu un alt parfum al casei numit Patchouli. Partea de inceput a parfumului este mai feminina, dar ulterior are caracteristicile unui parfum unisex.

Numele parfumului: Patchouli Intense
Casa: Molinard  
Concentratie: EDP
An de aparitie: 2010
Creator: 
Gen:  feminin
Descriere oficiala:
note de varf: portocala, flori de portocal, iasomie
note de mijloc: nuga, patchouli, ambra
note finale: vetiver, vanilie, santal

Aprecieri personale
Intensitate: medie
Persistenta: in jur de 4-5 ore
Flacon: vezi fotografia
Evaluare : 6,50/10 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.