Pagini

Faceți căutări pe acest blog

15 februarie 2015

Amazingreen-Comme des Garcons




Iata un parfum pe care am dorit sa-l miros desi este masculin. Are un flacon minimalist, de un verde superb si-mi imaginam suprema prospetime doar privindu-l. E drept ca ma cam speria o nota : praful de pusca.
Am primit un esantion la o cumparatura, altfel, probabil, nu l-as fi mirosit niciodata. De la prima pulverzare am fost total dezamagita. Nu ma mir case vinde atat de ieftin caci nu are nimic care sa-l incadreze in categoria nisa.Incepe acvatic si, intr-adevar, foarte verde, cu pronuntat miros de ardei, verde si el precum flaconul. Totusi nu pot spune ca este foarte proaspat caci este dulce. Foarte repede se incalzeste, isi pierde conturul si incepe sa miroase ca un banal parfum mainstream total sintetic, cu iz lemnos, in care este strecurata si o nota de ceai verde. E si cam unsuros ca textura, nu are niciun farmec. Poblema mea ramane praful de pusca. Unde o fi fost ?Dezastru total, asa ca nu-l cumparati tentati ca e o nisa ieftina, nu e nisa si nu este nici macar ieftin. Probabil ca tine mult, nu ar fi de mirare la cate  sintetice  are. Speram sa ma aflu intr-o vegetatie amazoniana si am nimerit intr-o caldare de alchimie moderna, unsuroasa. Fara indoiala este cel mai prost Comme des Garcons mirosit pana acum. Singurul lucru frumos ramane flaconul.

Numele parfumului: Amazingreen
Casa: Comme des Garcons    
Concentratie: EDP
An de aparitie: 2012
Creator:  Jean Christoph Herault
Gen:  masculin
Descriere oficiala:
note de varf: ardei, note verzi, note acvatice
note de mijloc: iedera,coriandru, iris
note finale: praf de pusca, vetiver, tamaie, mosc

Aprecieri personale
Intensitate: medie, siaj slabut
Persistenta: probabil longeviv
Flacon: vezi fotografia

Evaluare : 4/10  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.