Pagini

Faceți căutări pe acest blog

6 ianuarie 2015

Si Lolita-Lolita Lempicka


Hm ! Cum vede lumea niste piper roz in notele unui parfum, cum incepe a povesti cat de piperat este parfumul. Este si cazul acestui parfum. In realitate, piperul roz  (Schinus terebinthifolius) este un fals piper, inofensiv, dulceag si frumos parfumat, cu vag iz de ructe de ienupar, asa ca povestile astea cu piperatul sunt niste fantasme. Daca strivesti o boaba de piper roz intre dinti, te pisca mai putin decat o coaja de portocala, asa ca nu inteleg de unde provin exagerarile legate de acest ingredient.
Lolitele nu m-au impresionat niciodata. Si Lolita este un parfum inofensiv, dulce, in care se amesteca foarte omogen citrice cu piper roz. Nuanta florala este destul de vag conturata, fiind in parfum ceva care seamana, intr-adevar, cu cheiranthus. Heliotrop ? Nu simt deloc ! Parfumul este usor piperat daca iti bagi nasucul in piele (insa nu cum am citit despre el ca ar fi) . Imi pare cam disipat mirosul (fara contur bine precizat), confuz si lenes, dar are oarece sarm. Este purtabil, dar nu se inscrie in preferintele mele nicidecum. Are siaj modest, fiind un parfum cu care nu lezezi pe nimeni din jur si nici nu starnesti valuri de aplauze si admiratie, dar este destul de prietenos cu purtatorul si cu intimii lui, emanand caldurica. Nu exclud ca unora s-ar putea sa le placa.

Numele parfumului: Si Lolita
Casa: Lolita Lempicka   
Concentratie: EDP
An de aparitie: 2009
Creator:  Christine Nagel, Benoist Laponzo
Gen:  feminin
Descriere oficiala:
note de varf: bergamota, citrice
note de mijloc: piper roz, flori de mazare,elemi, cheiranthus
note finale: patchouli, ambra, boabe de tonka

Aprecieri personale
Intensitate: mica, siaj redus
Persistenta: 4-5ore
Flacon: vezi fotografia
Evaluare : 6/10 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.