Pagini

Faceți căutări pe acest blog

26 ianuarie 2015

Ferrari Black-Ferrari



Mirosind Ferrari Black spun ce am spus si cu alta ocazie : mainstream-ul masculin este jalnic. Chiar nu ma mira faptul ca multi barbati au ajuns sa poarte parfumuri muieresti. Vor si ei diversitate, s-or fi saturat de Iso E super, ambroxan si galaxolide
Parfumul de fata este total sintetic, mirosind a parfum ieftin.Vad ca lumea ii apreciaza mirosul, gasindu-i drept cusur doar proiectia redusa. Eu nu apreciez absolut nimic la el. Este o combinatie de note fructate cu mosc si vanilie, mult prea dulce pentru un parfum barbatesc, foarte moale si confuza. Mai viguroase sunt doar notele de varf, un fel de mar amestecat cu citrice. Din notele de mijloc, parfumul isi pierde total vlaga, transformandu-se intr-un mosc vanilat, presarat cu nitica scortisoara. De-a dreptul scarbos si foarte efeminat. Originalitate=0 . Siaj=0. Nu stiu cat persista caci n-am rezistat supliciului. Mizerabil !

Numele parfumului: Ferrari Black
Casa: Ferrari      
Concentratie: EDT
An de aparitie: 1999
Creator: 
Gen:  masculin
Descriere oficiala:
note de varf: lamaie, bergamota, pruna, mar
note de mijloc: iasomie, trandafir, cardamom, scortisoara
note finale: mosc, vanilie, cedru, ambra

Aprecieri personale
Intensitate: redusa, siaj redus
Persistenta:
Flacon: vezi fotografia
Evaluare :   1/10

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.