Pagini

Faceți căutări pe acest blog

7 noiembrie 2014

Manoa-Memo



Manoa are un inceput divin, cu opoponax usor vanilat prin care bate un vant citric. E usor ciudat sa gasesti o rasina fresh, dar si moale si prietenoasa si balsamica. Opoponaxul creste vazand cu ochii, precum un vulcan pregatit sa erupa si se pravale peste mine , amestecat cu iris si boabe de tonka.
In punctul culminat este chiar usor medicinal (de la cistus ?) si asupritor, iar in clipa urmatoare seamana cu una dintre etapele lui Shalimar, fiind insa mai putin dulce. Daca nu evolua spre un fel de Shalimar l-as fi gasit genial, asa nu pot spune decat ca este un fel de Shalimar, dar mult mai frumos si mai putin dulce. Cele care-l iubesc pe Shalimar cu adevarat trebuie sa-l probeze pe Manoa caci s-ar putea  sa-l cumpere pentru ca este mult mai prietenos. In faza finala, domina opoponaxul care este foarte tandru, deci  nu mai seamana deloc cu Shalimar. Eu nu sunt in relatii bune cu Shalimar si nu-l pot purta nici pe Manoa datorita notelor de mijloc, dar , tre sa recunosc, ca este un oriental somptuos si extraordinar de bine facut.

Numele parfumului: Manoa
Casa: Memo       
Concentratie: EDP
An de aparitie: 2010
Creator: 
Gen:  feminin
Descriere oficiala:
note de varf: ghimbir, lime, lamaie
note de mijloc: iris, boabe de tonka, chiparos
note finale: cistus labdanum, opoponax, vanilie

Aprecieri personale
Intensitate: destul de opulent
Persistenta: longeviv, in jur de 12 ore
Flacon: vezi fotografia
Evaluare :  9/10 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.