Pagini

Faceți căutări pe acest blog

6 noiembrie 2014

Eau Fabuleuse-Leonard



Tamango de la Leonard a ajuns sa ma obsedeze. E un parfum pe care nu am avut unde sa-l probez. Are recenzii bune si a avut o perioada de glorie.  Am probat, insa, Eau Fabuleuse de la aceeasi casa. Este un parfum ieftin si te intriga promisiunea denumirii lui. Cum ar putea fi fabulos un parfum de 70 de lei, mai ales cand este o « apa » ? Nu este fabulos,  dar nici urat.
Are si un flacon interesant, iesit din tiparele obisnuite. E albastru ca marea, cu fondul din sticla sablata din care se profileaza o silueta umana, sugerand un parfum acvatic si rece. Incepe cu un grapefruit usor amarui si note de ceai. Este si putina menta, cat sa-l raceasca Este curat, transparent si de un fresh neagresiv. Notele de mijloc sunt marcate de un bujor, care mai are un aer usor citric. E angelic si feciorelnic, foarte fragil, mai mult o adiere de parfum. Nu e cum promite, dar e perfect purtabil intr-o zi torida de vara. Cei care vor parfumuri longevive il pot uita.

Numele parfumului: Eau Fabuleuse
Casa: Leonard     
Concentratie: EDT
An de aparitie: 2001
Creator: Christoph Raynaud
Gen:  feminin
Descriere oficiala:
note de varf: ceai verde, grapefruit, menta
note de mijloc: violeta, nufar, lotus, bujor
note finale: santal, patchouli, vetiver

Aprecieri personale
Intensitate: fragil
Persistenta: in jur de 2 ore
Flacon: vezi fotografia

Evaluare : 6,50/10  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.