Pagini

Faceți căutări pe acest blog

26 octombrie 2014

Gold- Donna Karan





Acestui parfum Luca Turin i-a acordat 4 stele, gasind fascinant mirosul crinilor. Opiniile despre parfum sunt impartite, dar cele mai multe femei il plac. Sunt, insa, si voci care-l gasesc respingator si-l aseamana, tineti-va bine, cu mirosul de sunca, salam sau de « caca vechi ».
 Parfumul este total neobisnuit, pare a fi o creatie de nisa, nu se inscrie in trenduri si are o personalitate foarte puternica. Parfumul imi pare subevaluat, gasindu-se la preturi derizorii. Trebuie sa spun ca este altfel decat ma asteptam. Credeam ca este un parfum conventional, usor burghez, urban, plin de stralucire, opulent si fierbinte, dar n-am gasit in el nimic de felul acesta. Este unul dintre parfumurile cele mai naturale din cate am mirosit, care te proiecteaza direct in sanul naturii. Desi este apos ca textura, este un floral destul de intens, care combina in prima faza salcamul cu crinul. Nu e greu deloc si nici dificil de purtat desi este destul de dulce. Asta datorita faptului ca mirosul floral este verde si aerisit, plin de seva frunzelor de violeta. In secundar, florile au un usor miros de castravete si de banana verde. In prima faza este rece, aproape metalic si umed. Imi aduce aminte de un parc toamna, plin de frunze umede si de roscove. Gasesc ca are un aer nostalgic. Pe parcurs, parfumul se mai incalzeste, devine caldut si mieros, chiar si putin cremos. Acum imi miroase a crin, lemn, polen si ceara. cuisoare nu simt deloc si ma intreb cum de unii zic ca sunt deranjati de mirosul lor. Mie imi place parfumul , are o noblete naturala si o frumusete care nu striga, foarte discreta. Multi zic ca ar fi un parfum de primavara, dar aerul lui nostalgic face casa mai buna cu toamna. Desi nu seamana cu Grand Amour de la Annick Goutal la miros, purtarea lui imi da acelasi sentiment de fericire tihnita. Diversitatea de pareri aflate la poli opusi imi indica ca nu este genul de parfum care se poate cumpara orbeste, chit ca cei 64 de lei, cat vrea Aoro pe 30 ml,  este un pret mic.

Numele parfumului: Gold
Casa: Donna Karan        
Concentratie: EDT
An de aparitie: 
Creator:  Yann Vasnier,Rodrigo Flores-Roux
Gen:  feminin
Descriere oficiala: crin, salcam, ambra, patchouli, iasomie, cuisoare, frunze de violeta.

Aprecieri personale
Intensitate: medie. Siaj decent
Persistenta: 5-6 ore
Flacon: vezi fotografia

Evaluare : 8,50/10  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.