Pagini

Faceți căutări pe acest blog

21 septembrie 2014

Azalee-Lalique



Azalee este cel mai nou parfum al casei Lalique. Desi este creat de un bun parfumier, Michel Almairac, parfumul nu reuseste sa ne surprinda cu nimic nou. Multi il asemana cu Gucci Rush. Eu nu-l aseaman caci nu-l cunosc prea bine pe Rush, l-am probat demult in magazin. Am spus atunci ca nu este de luat si n-am mai revenit asupra lui.
Inceputul parfumului nu ar fi rau, dar cred ca este singurul lucru bun pe care il are. Este un amestec de citrice cu piersica. O piersica mai buna decat de obicei. Este dulce, consistent si feminin. Simt in secundar si o usoara nota gurmada, usor vanilata. Florile din notele de mijloc sunt slabute tare, imposibil de recunoscut, total subordonate piersicii care tine o vesnicie, pierzandu-si, insa, pe parcurs nurii initiali. E un floral sters, confuz, dulce, cremos, pur si simplu un sirop plictisitor care nu-ti produce nicio bucurie si cu care e greu de crezut ca ai sa uimesti pe cineva. Chiar miroase a parfum ieftin. Cred ca a inceput o intrecere intre branduri : cine produce mai mult si mai prost. In aceasta intrecere, Lalique are un merit : acela ca produce mai putine flankere. E si firesc caci nu a prea reusit in ultimul timp sa se impuna cu niciun parfum foarte bun al carui nume sa fie demn de a ramane in memoria consumatorului.

Numele parfumului: Azalee
Casa: Lalique      
Concentratie: EDP
An de aparitie: 2014
Creator:  Michel Almairac, Mylene Alran
Gen:  feminin
Descriere oficiala:
note de varf: piersica, bergamota, frezie
note de mijloc: trandafir, iasomie, gardenie
note finale: patchouli, santal, mosc

Aprecieri personale
Intensitate: medie, fara siaj
Persistenta: 3-4 ore
Flacon: vezi fotografia
Evaluare : 5/10 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.