Pagini

Faceți căutări pe acest blog

15 august 2014

Vespri Aromatico-Nobile 1942


Cei care hulesc substantele de sinteza si militeaza pentru parfumuri naturale ar trebui sa miroase Vespri Aromatici. Ca toate parfumurile naturale, este foarte frust, aspru, vine ca o avalansa peste mine.
Folosind mai ales citrice si aromatice  este foarte tare, concentrat si opulent, lipsit de finete. E greu de crezut ca ar putea fi purtat de o femeie caci este foarte masculin pe tot traseul lui de evolutie. Incepe fresh si intepator, amar de la cojile de citrice, fiind dens ca toate parfumurile casei. Citricele sunt combinate cu ienupar. Intra apoi in scena aromaticele, dominant fiind rozmarinul si feniculul. Se mai indulceste nitel, dar este si putin sarat.Dupa jumatate de ora se mai rotunjeste nitel si devine mai lenes pe masura ce intra in evapoprare moscul si notele lemnoase. Parca e prea natural, e ca un bombardament naucitor de aromatice. 

Numele parfumului: Vespri Aromatico
Casa: Nobile 1942
Concentratie: EDP
An de aparitie: 2013
Creator: 
Gen:  unisex
Descriere oficiala:
note de varf: note verzi, bergamota  de Calabria, lamaie de Sicilia, marar
note de mijloc: fenicul, rozmarin, ienupar, geraniu
note finale: santal, cedru, boabe de tonka, mosc, muschi de stejar, ambra, cashmeran

Aprecieri personale
Intensitate: opulent
Persistenta: 3-4 ore
Flacon: standardul casei
Evaluare : 6,50/10   


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.