Pagini

Faceți căutări pe acest blog

11 august 2014

Muschio Nobile-Nobile 1942


Numele parfumului este cam derutant caci ai putea crede ca este vorba de muschiul de stejar, dar tema parfumului este moscul. Sincer, ma cam sperie parfumurile cu mosc, majoritatea lor fiind de-a dreptul uleioase si indigeste.
Acesta este un parfum aflat la polul opus. Debutul lui este foarte apos, dar placut si interesant, cu miros de ceai aromatizat cu seminte de morcov si un strop de bergamota. Din pacate, notele de varf tin  doar 2-3 minute. Parfumul, ramanad la fel de usor si transparent, isi pierde mult din intensitate si se instaleaza un miros palid floral, imposibil de definit, foarte sintetic, usor indulcit, dar si cu un iz acru. Mi-e greu sa regasesc notele din lista oficiala, respectiv irisul, coacaza sau iasomia. Asta este tot parfumul. Liniar, lipsit de nuri si plictisitor. Cumpararea lui ar fi inutila si daca ar costa de 10 ori mai putin. O mare dezamagire !

Numele parfumului: Muschio Nobile
Casa: Nobile 1942
Concentratie: EDT
An de aparitie: 2011
Creator:  Marie Duchene
Gen:  unisex
Descriere oficiala:
note de varf: bergamota, piper,seminte de morcov, ceai
note de mijloc: iris, iasomie,coacaze rosii, flori albe, mosc
note finale: santal, ambra, benzoin

Aprecieri personale
Intensitate: discret, fara siaj
Persistenta: in jur de 3 ore
Flacon: standardul colectiei unisex
Evaluare : 4/10 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.