Pagini

Faceți căutări pe acest blog

13 august 2014

La Favorite-Dear Rose


Dear Rose este un brand de nisa nou care a debutat, in acest an,  cu cinci parfumuri, toate dedicate femeilor si toate create de Fabrice Pellegrin, un parfumumier cunoscut si talentat, care ne-a daruit multe parfumuri (Volute, Do Son, Duelle-toate de la Diptique sau Womanity de laThierry Mugler, ca sa dau doar cateva exemple). Parfumul este in chip clar inspirat de mirosurile Orientului si de parfumeria araba.
Probabil ca veti gasi multe parfumuri oarecum asemanatoare la casa Pierre Montale si nu numai. Desi foloseste tot ce folosesc si ceilalti (oud, sofran, trandafir), Fabrice Pellegrin creaza cel mai eteric si feminin parfum cu oud. In primul moment este un oud intepator, tare, care are si miros medicinal, dar in clipa urmatoare oud-ul este frumos parfumat cu piper roz si trandafiri (trandafirul nu este listat de Fragrantica, dar se simte). Este ravasitor de frumos parfumul, are textura unui voal, e dulce cat trebuie, fara exagerari, foarte gratios si transparent. Patchouli, perfect dozat si el, ii da senzualitate. Te simti purtandu-l precum o printesa din povestile Seherezadei. Trebuie sa-l incercati chiar daca oud-ul vi se pare un ingredient dificil, poate incepe sa va placa. Nu se stie niciodata ! Are siaj frumos, creeaza o aura splendida in jurul purtatoarei. Imi place si flaconul, fara colturi, extraplat, parca cere sa-l mangai putin inainte de utilizare.

Numele parfumului: La Favorite
Casa: Dear Rose 
Concentratie: EDP
An de aparitie: 2014
Creator:  Fabrice Pellegrin
Gen: feminin
Descriere oficiala: oud, sofran, piper roz, trandafir, patchouli


Aprecieri personale
Intensitate: medie, cu siaj frumos.
Persistenta: in jur de 4 ore
Flacon: vezi fotografia
Evaluare : 8,50/10 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.