Pagini

Faceți căutări pe acest blog

15 august 2014

George-Jardins d'Ecrivains


Anais Biguine, proprietara si parfumierul casei Jardins d’Ecrivains, s-a lansat in aventura parfumului in 2012. Este autodidacta, dar crede in steaua ei, creeaza fara limite de buget si altfel de ingradiri si fara complexe. George este primul parfum al casei, un parfum cu miros androgin care i-a fost dedicat scriitoarei George Sand.
Parfumul nu are multe recenzii, dar are cateva bune. Este facut din ingrediente de calitate si multe dintre note par a fi naturale, dar are o concentratie si o opulenta care depasesc orice limite de rezistenta. Nu vad o femeie purtandu-l pentru ca are un pregnant miros de crema de barbierit, iar pentru un barbat este prea opulent si prea dulce. Initial are un miros de neroli, citrice si heliotrop. Este mieros si lipicios. Eu nu simt notele de tutun si cafea, in schimb se simte foarte bine smirna. Parerea mea este ca s-a abuzat si de neroli si de smirna. Nu-mi place parfumul, mi se pare insolent si vulgar, de nepurtat. Daca il porti si te intreaba cineva ce parfum este, nu cred ca este un semn de bine. 

Numele parfumului: George
Casa: Jardins d’Ecrivains        
Concentratie: EDP
An de aparitie: 2012
Creator:  Anais biguine
Gen:  unisex
Descriere oficiala:
note de varf: bergamota, neroli
note de mijloc: heliotrop, cafea, tutun
note finale: mosc,balsam de Peru, smirna

Aprecieri personale
Intensitate: foarte opulent, cu siaj mic in raport cu opulenta
Persistenta: in jur de 3 ore
Flacon: standardul casei
Evaluare : 5/10 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.