Pagini

Faceți căutări pe acest blog

27 iunie 2014

Very Irresistible Sensual-Givenchy


Dupa lansarea in 2003 a parfumului Very Irresistible au aparut o sumedenie de flankere care cu greu mai pot fi deosebite. Sensual dateaza din 2005. Parfumul este un floral destul de dulce, in faza initiala, care are in centrul atentiei trandafirul si care exploateaza o combinatie de succes a parfumeriei moderne. Sunt multe parfumuri care se bazeaza pe sinergia trandafirului cu patchouli. Trandafirul confera feminitate, patchouli senzualitate.
Parfumul incepe frumos si opulent : trandafir mixat cu bujor. Foarte repede isi dimineaza intensitatea si ramane un trandafir destul de sters, moale si cremos, usor vanilat. Pe parcurs isi pierde mult din dulceata si adauga putin patchouli. Anason eu nu simt, dar sunt sigura ca are si mosc desi nu este listat de Fragrantica. Parfumul este senzual, dar trandafirul, din pacate, nu este de cea mai buna calitate caci este unul de sinteza. Daca ar fi sa aleg dintre flankere, as alege varianta Intense. Are mai mult personalitate si este, asa cum ii spune si numele,  mai intens. Nu este rea nici varianta din 2014 care sarbatoreste 10 ani de la lansarea parfumului. Sensual ma cam plictiseste, este destul de spalacit, nu sta bine la capitolul siaj caci este inecat in mosc, care-l tine aproape de piele. 

Numele parfumului: Very Irresistible Sensual
Casa: Ginenchy   
Concentratie: EDP
An de aparitie: 2005
Creator:  Dominique Ropion
Gen:  feminin
Descriere oficiala: trandafir, bujor, anason, vanilie, patchouli

Aprecieri personale
Intensitate: medie
Persistenta: in jur de 4 ore
Flacon: vezi fotografia
Evaluare: 6/10   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.