Pagini

Faceți căutări pe acest blog

20 iunie 2014

Visit for Women- Azzaro



Nu prea cunosc parfumurile Azzaro, am doar unul singur in garderoba. Visit este un parfum care te uimeste prin ciudatenie, foarte original ca miros, greu de comparat cu un alt parfum.
Lumea il aseamana cu Sensi de la Armani, dar eu nu-l cunosc pe Sensi. E greu sa-i descoperi notele. Chiar si dupa ce le citesti pe cele din lista oficiala, este dificil sa le regasesti in parfum. Incepe dulce si dens precum un lichior, cu un miros pe care l-as caracteriza ca fiind un amestec de sambure de cireasa amara cu lipici din acela alb- cremos de pe vremuri, care se vindea la borcanase albe din plastic. Este din start foarte lemnos si moale. E total atipic ca parfum, ai zice ca este un parfum de nisa. In lista oficiala de note apar iasomia si trandafirul, dar eu nu le pot percepe. Simt doar  un vag miros de flori neprecizabile. E un parfum caldut si cremos, usor balsamic, potrivit pentru o zi ploioasa de toamna. La 20 de ani nu-ti spune mare lucru, dar la 40 s-ar putea sa-ti spuna. Nu pot sa zic ca-mi place, dar imi pare o experienta olfactiva interesanta. Ambalajul parfumului este foarte urat (ai zice ca e parfum de supermarket)  si netentant, pretul este foarte mic, ambele sub valoarea parfumului. Merita incercat macar pentru ca iese din banalul olfactiv actual.

Numele parfumului: Visit for Women
Casa: Azzaro       
Concentratie: EDP
An de aparitie: 2004
Creator:  Domitille Michalon, Olivier Polge
Gen:  feminin
Descriere oficiala:
note de varf: frunze de portocal, piper
note de mijloc: iasomie, trandafir,cedru, note lemnoase
note finale: boabe de tonka,ambra, benzoin, mosc

Aprecieri personale
Intensitate: medie
Persistenta: foarte longeviv
Flacon: oribil, vezi fotografia
Evaluare : 7/10 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.