Pagini

Faceți căutări pe acest blog

25 iunie 2014

Envy-Gucci




Mare minune ca se mai gaseste acest parfum online. Se vorbea ca ar fi fost intrerupt. Envy este un parfum modern, un floral foarte verde, curat, proaspat, luminos, plin de energie. Seamana ca gen cu Pleasures de la Estee Lauder, cu care este contemporan .
Este gures si expansiv din start, usor acrisor si plin de citrice zemoase si alte fructe. Magnolia tempereaza putin aciditatea startului, rotunjind si indulcind putin parfumul care, sub innfluenta ei, devine nitel mai cremos. In notele de mijloc este o compozitie florala dominata de iasomie. Trandafirul incearca sa-i faca putina concurenta, dar iasomia ramane regina absoluta. Este o iasomie foarte proaspata, crocanta, verde, transparenta. Parfumul este dulce- acrisor, cu un aer foarte tineresc, dar si cu o nuanta rece, metalica. Nu simt strop de iris si nici violeta. A fost copiat si rascopiat, multe dintre floralele proaspete actuale fiind variatiuni pe aceeasi tema. Este genul de parfum care se va demoda foarte greu. El apartine genului usor si frivol, nu este opera de arta, dar este bine facut, motiv pentru care poate fi o optiune pentru anotimpul cald. Longevitatea si siajul sunt bune pentru o apa de toaleta.

Numele parfumului: Envy
Casa: Gucci        
Concentratie: EDT
An de aparitie: 1997
Creator: Maurice Roucel
Gen: feminin
Descriere oficiala:
note de varf: ananas, magnolie, frezie, piersica, bergamota
note de mijloc: iris, violeta, asomie, zambila, lacramioara,trandafir.
note finale: santal, mosc, cedru, muschi de stejar

Aprecieri personale
Intensitate: medie, siaj bunicel
Persistenta: in jur de 4 ore
Flacon: vezi fotografia

Evaluare : 7/10  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.