Pagini

Faceți căutări pe acest blog

20 iunie 2014

Fuel for Life Unlimited/Women-Diesel


Am probat parfumul  asta  de vreo 10 ori in Sephora fara sa ma lamuresc ce note are si fara sa pot spune daca imi place sau nu. Ceva ma atragea spre el, nu stiam ce. Azi am un esantion si incerc sa-l disec, poate imi clarific sentimentele fata de el. La ce concluzie am ajuns ? Ca este opulent, excentric, greu de purtat.
Pentru mine este un fel de Alien dus la extrem, imbogatit cu multe alte note. Poate uimeste comparatia cu Alien, dar, daca il mirositi cu atentie, veti gasi in notele lui de mijloc acea iasomie extraterestra din Alien. Notele de pe Fragrantica sunt total aiurea, nu au nicio legatura cu realitatea. Parfumul, daca este sa vorbim despre combustibili, incepe cu un miros care ma duce  cu mintea la combustibilii de racheta. Este dur si foarte opulent debutul. Ce avem in deschidere ? Cu siguranta o coaja de  citrica si, probabil, lemn dulce. Viscos de gros si foarte dulce. Sunt si fructe, posibil guava printre ele. In notele de mijloc parfumul devine floral. Se simt bine tuberoza si o iasomie stranie. O clipa am avut impresia unui experiment nastrustic si fatal intre Fracas si Alien, dar poate exagerez. Oricum parfumul este tare si nu poate fi dus de fiinte plapande. Incet, isi pierde mult din dulceata initiala si evolueaza, sub influenta moscului, spre o compozitie cremoasa, cu miros de iasomie extraterestra. Parfumul nu este rau, dar e greu purtabil in prima lui ora. Ulterior e bland ca un miel, spre sfarsit  fiind chiar blegut. In notele finale nu stiu ce are in afara de mosc, dar imi pare cam sintetic si banal. Nu-i de cumparat fara testare, iar testarea din magazin nu cred ca este suficienta.

Numele parfumului: Fuel for Life Unlimited/ Women
Casa: Diesel       
Concentratie: EDP
An de aparitie: 2008
Creator:  Harry Fremont, Jacques Cavallier, Olivier Cresp
Gen:  feminin
Descriere oficiala:
note de varf: guava, mandarina, bergamota, para
note de mijloc: lemn dulce, iasomie, tuberoza
note finale: mosc, santal

Aprecieri personale
Intensitate: la inceput opulent, ulterior intensitate medie
Persistenta: 3-4 ore
Flacon: vezi fotografia
Evaluare :  7/10


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.