Pagini

Faceți căutări pe acest blog

26 aprilie 2014

Waterfalls-Cindy Crawford


Waterfalls este ca un parfum de vedeta, adica submediocru. Numele parfumului este total nepotrivit caci nu exprima licoarea.
Este apos, dulceag si transparent, deschizandu-se cu citrice, lotus si piper. Desi are un aer acvatic, nu-mi evoca o cascada caci dulceata si piperul incalzesc parfumul si-i taie din prospetime. Este sintetic si banal. Lista oficiala de note poate fi uitata caci e greu sa descoperi ceva din ea in parfum. Buchetul floral din inima parfumului seamana mai mult  cu un ceai caldut, in care cu greu observi o iasomie. Absolut dezolant. Intensitatea, siajul si longevitatea sunt la fel de « performante ». Imi aduce aminte de parfumurile de la Acorelle, dar alea, macar, sunt naturale. Max Buxton nu a reusit sa ma uimeasca pana acum cu niciun parfum. A impuscat si el francul cu un subprodus.  E genul de parfum pe care il poti cumpara dintr-o greseala sau din lipsa de bani pe la 13-14 ani, dar, cu siguranta, nu-l cumperi si a doua oara caci te mai maturizezi pe parcurs.

Numele parfumului: Waterfalls
Casa: Cindy Crawford 
Concentratie: EDT
An de aparitie: 2005
Creator:  Max Buxton
Gen:  feminin
Descriere oficiala:
note de varf: mandarina, vita de vie, piper, mar, lamaie, bergamota
note de mijloc: violeta, bujor, iasomie, frezie, ylang-ylang, lacramioara, lotus
note finale: santal, ambra, cedru, mosc

Aprecieri personale
Intensitate: scazuta
Persistenta:  in jur de 3-4 ore
Flacon: vezi fotografia
Evaluare : 2/10


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.