Pagini

Faceți căutări pe acest blog

4 aprilie 2014

Imperial Tea-By Kilian



Parfumul face parte din seria Asian Tales si a aparut in acest an. El este inspirat de civilizatia Extremului Orient, care are un adevarat cult al ceaiului, China in chip special.
Asa cum precizeaza si lista oficiala, parfumul  este unul minimalist, are doar doua note : una de ceai si alta de iasomie. Este o iasomie de buna calitate, banuiesc ca este Jasmin grandiflorum caci se simte un usor iz indolic. Parfumul este exact ca un ceai verde cu flori de iasomie, usor, apos, transparent. Este foarte putin indulcit, ceea ce il face perfect purtabil de ambele sexe. E un parfum de zi, pentru anotimpul cald. Este frumos parfumul (frumusetea sta in lucrurile simple), iubitorii de iasomie il vor placea, ceilalti vor fi dezamagiti de simplitatea lui si se vor intreba unde este creatia artistica. Oricum, ingredientele sunt de foarte buna calitate si parfumul are si rafinament si noblete. Inevitabil, prin simplitate si stil, imi aduce aminte de Eau de Jade din colectia privata Giorgio Armani, parfum tot foarte scump, dar care nu s-a bucurat de prea mare interes desi este si el de un mare rafinament. Nici acest parfum nu cred ca are vocatia succesului caci sunt putini adoratori ai simplitatii si naturalului.



Numele parfumului: Imperial Tea
Casa: By Kilian  
Concentratie: EDP
An de aparitie: 2014
Creator:  Calice Becker
Gen:  unisex
Descriere oficiala: ceai, iasomie

Aprecieri personale
Intensitate: medie
Persistenta: in jur de 3 ore
Flacon: standardul casei
Evaluare : 7,50/10

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.