Pagini

Faceți căutări pe acest blog

21 aprilie 2014

Comme une Evidence/Intense-Yves Rocher


Parfumul, aparut in 2013, reia un parfum mai vechi, din 2003, adaugandu-i mai multa intensitate. Notele nu mai sunt chiar aceleasi. Nu am posibilitatea sa compar cele doua variante si, din pacate, am avut pentru acest parfum doar un esantion sub forma de servetel parfumat. Fanele variantei princeps sustin ca aceea a fost mai buna si mai longeviva.
Parfumul are note de varf superbe:  un trandafir foarte bine conturat, dulce (aproape mieros), moale si catifelat. Din pacate, minunea dispare repede, parfumul devine mult mai apos, trandafirul se subtiaza si este invadat de note verzi. Isi pierde mult si din dulceata. Iasomia are un rol secundar in parfum, este si putina, abia perceptibila. Parfumul este tineresc, transparent, destul de gratios, dar cam plictisitor. Mult asteptatele praline, care anuntau un gurmand, nu se arata. La 16-18 ani poate fi un parfum frumos, dar o doamna nu stiu daca are prea mari satisfactii purtandu-l. Concentratia nu-mi pare a fi de EDP, ci de EDT. Siajul este destul de redus.

Numele parfumului: Comme une Evidence/ Intense
Casa: Yves Rocher       
Concentratie: EDP
An de aparitie: 2013
Creator:  Annick Menarde
Gen: feminin
Descriere oficiala: trandafir de Damasc, iasomie grandiflorum, note lemnoase, praline

Aprecieri personale
Intensitate: medie, siaj redus
Persistenta: in jur de 3 ore
Flacon: vezi fotografia
Evaluare : 6/10


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.