Pagini

Faceți căutări pe acest blog

24 aprilie 2014

Body Tender-Burberry




Mi-a placut mult prima varianta de Body, lansata in 2011. Este frumoasa si aceasta varianta, dar ma intriga adjectivul « tandru ».
Spun asta pentru ca prima varianta este mult mai tandra si mai senzuala, iar Body Tender, desi are un stil asemanator caci creatorul parfumului este acelasi, este un parfum mult mai fresh , mai dinamic si mai putin dulce. Este si firesc sa fie asa caci notele de varf au adaugat lamaie si mar verde. Pelinul trece pe un plan secundar. In ceea ce priveste inima parfumului sunt iarasi schimbari. La varianta 2011 dominant era trandafirul, in varianta Tender domina iasomia. Este o iasomie proaspata, usor umeda, placuta, care are chiar un aer vesel. Amestecata cu ceai da foarte bine. Noua varianta este in prima faza mai intensa, ramanand insa tot un parfum lipit de piele, foarte discret. Desi este frumusica si noua varianta, are mai putina personalitate decat editia princeps care avea un aer si o aroma foarte speciale. Finalul celor doua parfumuri ar trebui sa fie asemanator caci au aceleasi note, dar nu as zice ca este asa. tender are cam slabute notele finale, fapt ce -i rapeste din longevitate.  Body Tender este un parfum gingas pentru femei finute , discrete, interorizate. Este frumusel pentru primavara si vara, fiind usor ca un fulg, reconfortant, foarte comod la purtare. Daca ar fi sa aleg intre varianta 2011 si 2013, cu siguranta as alege varianta princeps care este mai fina, mai rafinata, mai insolita. Am pus cele doua parfumuri in paralel si, poate nu ma credeti, dar  Body 2011, cat este el de discret, are siaj mai bun, te imbraca foarte frumos. De la mana pana la nasul meu sunt 30-40 de cm, dar simt bine parfumul. Pe Tender, aflat la aceeasi distanta,  nu-l simt. Body este si mai longeviv.

Numele parfumului: Body Tender
Casa: Burberry   
Concentratie: EDT
An de aparitie: 2013
Creator:  Michel Almairac
Gen:  feminin
Descriere oficiala:
note de varf: lamaie, mar verde, piersica, pelin
note de mijloc: trandafir, ceai, iasomie, santal
note finale: note lemnoase, vanilie, mosc, cashmeran

Aprecieri personale
Intensitate: destul de mica, siaj redus
Persistenta: in jur de 4 ore
Flacon: vezi fotografia
Evaluare : 6,50/10


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.