Pagini

Faceți căutări pe acest blog

14 martie 2014

David Yurman Fragrance-David Yurman




David Yurman este o casa americana de bijuterii. Are putine parfumuri, iar acesta este primul pe care l-am mirosit.  Flaconul parfumului este groaznic de urat si, la 75 ml, urias si foarte greu. El ar vrea sa aduca aminte de o bijuterie din aur.
Iti creeaza impresia unui parfum glamour, de seara, dar nu este. Pe undeva flaconul este facut in spiritul casei caci bijuteriile David Yurman se caracterizeaza prin masivitate. Dar ambalajul este neimportant. Parfumul este semnat de Harry Fremont, un parfumier care-mi place. Parfumul este, insa, frumos. Incepe cu un bujor amestecat cu fructe in fermentatie. Are ceva din mirosul vinului spumos din piersici de la Angeli. E dulce exact cat trebuie si  are o frumusete neostentativa. Datorita faptului ca este cremos este foarte usor de purtat si adera atat de bine la piele incat ai impresia ca face parte din tine. Trandafir are putin, iar patchouli isi dezvaluie doar latura lui frumoasa, cea senzuala. Parfumul este foarte feminin, aerisit, curat, rafinat si discret. E un parfum de zi si cred ca toamna ar fi antimpul lui caci este plin sicaldut.  Nu-i strica o concentratie putin mai mare. Este liniar si, fiind foarte fragil, ai impresia ca il pierzi repede, dar el este pe piele. Cei nemutumiti de intensitatea lui il pot pulveriza cu generozitate si pe imbracaminte. Este exclus sa placa femeilor care iubesc parfumurile opulente.


Numele parfumului: David Yurman Fragrance
Casa: David Yurman
Concentratie: EDP
An de aparitie: 2008
Creator:  Harry Fremont
Gen:  feminin
Descriere oficiala: mandarina, coacaze negre, bujor, lotus, trandafir, mosc, patchouli

Aprecieri personale
Intensitate: destul de discret
Persistenta: in jur de 3 ore
Flacon: vezi fotografia
Evaluare : 7,50/10


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.