Pagini

Faceți căutări pe acest blog

15 martie 2014

Amor Amor in a Flash-Cacharel



Amor incepe bine cu mandarine si alte fructe zemoase, dulci-acrisoare, dar notele de varf nu tin mai mult de 1-2 minte. Pacat caci era vesel.
Odata cu aparitia iasomiei, parfumul devine mai cremos. Nu e prea realista iasomia si este concurata de un miros de desert, poate o placinta cu mere caci se simt si merele si scortisoara. Se duce si desertul repede si se instaleaza un miros floral cam acrisor, care nu mai seamana deloc a iasomie. E si sintetic si cam muratura desi mai are si un rest de placinta in el. Sfarsitul incununeaza opera: vine si vanilia! Mie varianta initiala a acestui parfum nu mi-a placut, iar alte vaiante nu m-am obosit sa mai incerc. Despre asta ce sa spun ? E parfumul momentului : gurmand, roz, fructat. Asta vrea clientul, asta primeste. Cu exceptia notelor de varf, totul este urat . Ingrediente de 2 lei, creativitate 0.

Numele parfumului: Amor Amor in a Flash
Casa: Cacharel
Concentratie: EDT
An de aparitie: 2013
Creator: 
Gen:  feminin
Descriere oficiala:
note de varf: mar, caisa, mandarina
note de mijloc: iasomie, scortisoara
note finale: santal, caramel, vanilie

Aprecieri personale
Intensitate: medie
Persistenta: mica
Flacon: vezi fotografia
Evaluare : 4/10


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.