Pagini

Faceți căutări pe acest blog

6 martie 2014

Addict Eau Delice-Christian Dior





Addict are mai nou cateva surori in culori pastelate. Am probat doar vreo doua dintre ele, printre care si Eau Delice.
Parfumul este un floral-fructat modern, foarte moale, dulce-acrisor. Uneori arunca sageti cam acre. Este un parfum simfonic, in care sunt foarte bine mixate notele, astfel ca este cam greu sa o simti pe fiecare in parte. Prima parte este mai vie, mai dinamica, datorita fructelor, dar are un miros usor chimic (migdalele le simt cam artificiale). Vanilia si migdalele il fac usor gurmand, semanand cu o tarta cu fructe. Nu este prea inventiv, dar este placut si usor de purtat. Dupa ce apare moscul, ii scad intensitatea si siajul, dar castiga in tandrete. Pe altii miroase bine, pe mine nu este chiar grozav. Nu as zice ca se ridica la nivelul asteptat de la casa Dior si de la Francois Demachy, dar unii s-ar putea sa-l placa. Oricum, mai bun decat For Women /Jimmy Choo sau Flowerbomb/ Viktor&Rolf (caci cam asta este genul).

Numele parfumului: Addict Eau Delice
Casa: Christian Dior
Concentratie: EDT
An de aparitie: 2013
Creator:  Francois Demachy
Gen:  feminin
Descriere oficiala:
note de varf: merisor, bergamota, portocala, cirese
note de mijloc: ylang ylang, iasomie, trandafir, migdale
note finale: mosc, cedru, vanilie

Aprecieri personale
Intensitate: medie
Persistenta: in jur de 5 ore
Flacon: vezi fotografia
Evaluare : 6,50/10


2 comentarii:

  1. Eu cu Dior - Demachy sunt certata de cand reformuleaza barbar... Bine ca nu mi-au distrus si Addictul, reformularea asta e acceptabila. Dar, ce sa zic, acest Delice este ok, frumos, vesel, partea proata e ca nu se ridica la inaltimea asteptarilor. In parfumerie Ai in linia intai Guerlain, apoi vin Chanel si Dior. Ar trebui sa fie parfumuri de prestigiu, nu flecustete la kg. Deigur ca va placea fecioarelor si asta nici nu e lucru rau. Daca il scotea Versace sau jimmychoo era perfect. Dar Dior????? Asta nu-mi place mie deloc in vremea din urma.

    RăspundețiȘtergere
  2. Miss Dior Blooming Bouquet iesit anul acesta cred ca bate toate recordurile casei Dior. Mai prost nu cred ca se poate. Eau Delice este zmeoaica daca le comparam.

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.