Pagini

Faceți căutări pe acest blog

21 februarie 2014

Vanille Givree des Antilles-La Maison de la Vanille


Vanille  Givree are o deschidere dulce, cu mult patchouli si oarece citrice, desigur, invadate de vanilie. In notle de varf prezinta asemanari si cu Innocent si cu Angel de la Thierry Mugler, fara a fi identic cu niciunul.
Personal, gasesc Innocent mult mai bun, mai complex. Inceputul este si cea mai frumoasa etapa a parfumului, ulterior parfumul isi reduce din bogatia olfactiva initiala, pierzand citricele si ramanand doar cu putin patchouli. Vedeta devine vanilia, usor imbogatita cu trandafir si tuberoza. Ambele flori fac doar putina figuratie, fara a reusi sa deturneze parfumul de la destinul lui vanilat. Acum, ca am ajuns la ultima vanilie a casei, pot spune ca nu m-a uimit niciuna, toate sunt bunicele, dar plictisitoare tematic. Daca iti cumperi una este suficient.Creativitate si idei putine. Nu e niciunul prost si de nepurtat, dar nu au nimic care sa-ti franga inima. Singurul lucru demn de lauda este longevitatea parfumurilor, dar, din pacate, sunt cam terne. As prefera in loc de 8-12 ore de vanilie, un parfum de 4 ore interesant. Nu e visul meu sa miros ca o prajiturica vanilata.

Numele parfumului: Vanille Givree des Antilles
Casa: La Maison de la Vanille
Concentratie: EDT
An de aparitie: 
Creator: 
Gen:  feminin
Descriere oficiala:
note de varf: bergamota, mandrina, lavanda
note de mijloc: trandafir, tuberoza
note finale:vanilie, patchouli, opoponax, boabe de tonka

Aprecieri personale
Intensitate: medie
Persistenta: longeviv
Flacon: vezi fotografia
Evaluare : 6/10

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.