Pagini

Faceți căutări pe acest blog

27 februarie 2014

Miss Dior Blooming Bouquet-Christian Dior




Banuiesc ca acest parfum ar trebui sa semene cu varianta Miss Dior Cheri Blooming Bouquet din 2011 caci cele doua parfumuri au notele aproape identice. Totusi ii lipseste o nota cheie din final: patchouli.
Parfumul incepe romantic cu un bujor proaspat, fin si transparent caruia i s-a adaugat un strop de mandarina. E dulce, moale, suav si foarte bland. Ulterior intra in combinatie piersica. Altceva nu se mai intampla, doar ca apare moscul. Parfumul nu este urat, dar este de-a dreptul palid. De la Dior ai alte asteptari. Este inadmisibil ca un parfum care costa peste 400 de lei sa arate in felul asta. Nu are intensitate, nu are siaj, iar durata lui de viata este foarte scurta. Am simtit inca din magazin ca ceva nu este in regula cu parfumul asta, dar speram ca ma insel. Probabil ca Dior va scoate o varianta EDP. Cu siguranta varianta actuala nu este de cumparat, sunt bani aruncati pe nimic. Dupa mine, este cel mai slab parfum Dior iesit vreodata pe piata. Este rusinos si scandalos ca a aparut, iar casa Dior se compromite cu astfel de produse. Avand in vedere ce ofera, nu ar trebui sa depaseasca 50-70 de lei.

Numele parfumului: Miss Dior Blooming Bouquet
Casa: Christian Dior
Concentratie: EDT
An de aparitie: 2014
Creator: Francois Demachy

Gen:  feminin
Descriere oficiala:
note de varf: mandarina de Sicilia
note de mijloc: bujor, caise, piersici
note finale: mosc

Aprecieri personale
Intensitate: foarte mica, fara siaj
Persistenta: in jur de 2-3 ore
Flacon: vezi fotografia
Evaluare : 5/10


2 comentarii:

  1. Nu stiu cine ar cumpara acest parfum, eu cu siguranta nu. Pana si la Avon si Oriflame gasesti parfumuri mai bune. Pe mine m-a dezamagit! Nu-mi vine sa cred cum isi strica aceasta casa imaginea!

    RăspundețiȘtergere
  2. Cred ca nu am probat un Dior mai prost in ultimii 5 ani.

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.