Pagini

Faceți căutări pe acest blog

21 februarie 2014

In Black-Jesus del Pozo


In Black este recomandat, de obicei, ca fiind un parfum ieftin, dar bun. Marturisesc ca recomandarile frecvente m-au facut curioasa, asa ca am purces la cumpararea unui esantion. Asta si pentru ca, uneori, Christine Nagel te surprinde cu un parfum bun, apoi mai stiu un parfum Jesus del Pozo ieftin, dar bine  facut: Esencia de Duende. Parfumul este asemanat cu Delices de la Cartier, care este semnat de aceeasi parfumiera. Seamana putin, dar Delices este un parfum mai fin.
Inceputul parfumului pot sa zic ca este interesant. E dens, destul de intens, dulce- amarui, cu miros de cirese amare peste care se aseaza un trandafir intunecat. Combinatia are o doza de mister si gasesc ca este incitanta. Ulterior, apare niste lemn dulce care transforma total parfumul. El, in combinatie cu un trandafir foarte confuz, dau un miros insolit, usor uleios pe care nu-l pot asemana cu nimic, poate doar cu un produs de ingrijire a mainilor care se numeste glicerina citrica. S-a dus intunericul, s-a dus misterul, a ramas combinatia asta ciudata, moale, usor murdara, urata in draci, care se prelungeste la nesfarsit, ajungand sa te obsedeze si sa te  exaspereze desi este destul de lesinata. Primul impuls este acela de-a te spala pe maini, dar am zis ca trebuie vazut daca se mai intampla ceva. In final, constatand ca ramane acelasi miros si ca singurul lucru care se intampla este diluarea mirosului astuia dezgustator, am dat bir cu fugitii. L-as putea recomanda dusmanilor, dar mi se pare dezonorant sa o fac. Ma amuza tare iasomia si, mai ales, liliacul din note. Nici vorba sa le simti.

Numele parfumului: In Black
Casa: Jesus del Pozo
Concentratie: EDT
An de aparitie: 2006
Creator: Christine Nagel
Gen:  feminin
Descriere oficiala:
note de varf:cirese, grapefruit, trandafir
note de mijloc: violeta, piersica, iasomie, liliac
note finale: mosc, patchouli, cedru, vanilie, lemn dulce

Aprecieri personale
Intensitate: medie
Persistenta: vreo 2 ore
Flacon: sferic, de culoare neagra, cu postament metalic si pompa
Evaluare : 4/10

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.