Pagini

Faceți căutări pe acest blog

14 februarie 2014

Frivole-Fragonard



Tare m-au dezamagit apele de toaleta de la Fragonard. Dintre ele, acest Frivole este singurul parfum purtabil. Cel mai frumos este inceputul foarte curat, cu multe citrice ademenitoare, suculente, luminoase si vesele.
Din pacate , foarte repede ele se inmoaie si incep a mirosi oarecum a desert. Desertul asta este si usor floral. Ulterior se dezvota un buchet floral bine mixat in care e mai greu sa depistezi componentele individuale, totusi, bujorul pare a fi mai evident. E un floral usor ca un fulg, placut, optimist, dulce-acrisor. Pacat ca se dilueaza considerabil pe parcurs.Are multe note comune cu Coco Mademoiselle si chiar prezinta asemanari cu el, dar este mai diluat, mai spalacit. E purtabil in orice caz, dar nu mi l-as cumpara caci nu-mi place textura apoasa din partea a doua a parfumului. Patchouli eu nu simt desi este trecut in note. Se simte insa putin iris untos. Anotimpul lui imi pare primavara, dar merge si vara. Este deranjant ca toate parfumurile Fragonard copiaza un predecesor si-i schimba doar 2-3 note si numele. 

Numele parfumului: Frivole
Casa: Fragonard
Concentratie: EDT
An de aparitie: 2012
Creator: 
Gen: feminine
Descriere oficiala:
note de varf: lamaie, tangerina, mandarina, bergamota
note de mijloc: iasomie, lacramioara, bujor
note finale: iris, patchouli

Aprecieri personale
Intensitate: medie
Persistenta: in jur de 3 ore
Flacon: vezi imaginea
Evaluare : 6/10

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.