Pagini

Faceți căutări pe acest blog

16 februarie 2014

Belle Cherie-Fragonard




Belle Cherie un parfum floral-fructat modern care-ti da impresia de deja vue din primul moment. Debutul e chiar frumos prin combinatia de citrice cu carambol. E vesel, energizat, luminos, si putin dulce si putin acrisor.
Din notele de mijloc, care are trebui sa fie florale, isi pierde frumusetea. Devine foarte apos, cu miros floral generic in care abia intuiesti iasomia. E foarte spalacit si confuz. Lumea il aseamana cu Nina de la Nina Ricci. Poate cu Love by Nina, mai degraba, dar acesta din urma e mai bine conturat in notele de mijloc si de mai buna calitate. Constat ce am mai constatat si la alte parfumuri Fragonard, faptul ca iar nu regasesc in parfum niste note. Nu simt nici urma de lacramioara sau de heliotrop. Iasomia este, fara indoiala, urata si sintetica. Siajul este la pamant dupa primele 5 minute. Deliciul vanilat promis la final lipseste cu desavarsire. Cu exceptia notelor de varf, parfumul nu are nimic placut.

Numele parfumului: Belle Cherie
Casa: Fragonard
Concentratie: EDT
An de aparitie: 2012
Creator: 
Gen: feminin
Descriere oficiala:
note de varf: mandarina, carambol
note de mijloc: iasomie, heliotrop, lacramioara
note finale: santal, boabe de tonka, vanilie

Aprecieri personale
Intensitate: modesta, fara siaj
Persistenta: mica
Flacon: vezi fotografia
Evaluare : 5/10


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.